top of page

ZielsReizen

Psychedelische therapie van Letlovegrow, een nieuw aanbod binnen de praktijk Letlovegrow. In de afgelopen 10 jaar heb ik ook zelf mogen ervaren, hoe het gebruik van psychedelica tijdens (therapeutische) sessies bij kan dragen aan persoonlijke ontwikkeling, herstel en heling. De werking ervan is nauwelijks in woorden te vatten maar het is iedere keer weer een onvergetelijke ervaring geweest die diepe heling en inzichten brengt.

Een innerlijke ervaring die voor vele als 1000 therapie uren volstaat. Het medicijn, de mantel der liefde, het reddingsvest tijdens de reis, deze resource nodigt uit om te doorvoelen, ermee te zijn, erbij te blijven, aan te kijken en te reflecteren vanuit het hier en nu. Het plant~medicijn doet precies wat het moet doen om het optimale klimaat voor trauma therapie te realiseren. Een ware evolutie in je bewustzijn, een groot cadeau die ik iedereen gun! Dat wat onze wereld ook nodig heeft.

798D157B-5897-4158-BBAB-A9FD460D1CD0_edi

Tijdens de 4 tot 6 uur durende reis ga je echt naar binnen, jouw eigen binnenwereld, daar waar jouw antwoorden aanwezig zijn. Het antwoord zit namelijk in jezelf. Hoe jij je weer kunt verbinden vanuit zachtheid en liefde met jouw eigen zijn, jouw ware Zelfe. Het hervinden en herinneren van gefragmenteerde subpersoonlijkheidsdelen, de kwetsbare/trauma, innerlijke kindsdelen en daarmee opnieuw kunnen verbinden. Dan ontstaat er een diepe heling die gevoed is met vertrouwen.

 

Waar ik voor pleit en zeker ook voor zal blijven staan, ik ben geen tripsitter, gedurende jouw reis maak ik gebruik van mijn deskundige en professionele ervaringen. Ik mag mij een psychedelisch lichaamsgerichte trauma therapeut noemen, die haar expertise en ervaringsdeskundigheid inzet. Mijn eigen levensweg, het bewustzijnsproces in mijn leven, heeft voor een unieke kijk en werkwijze gezorgd. Mijn menszijn met deze achtergrond draagt bij aan een stevige veilige bedding in het contact met de reiziger. Gedurende de medicijnreis, werken we met de delen (InternalFamilySystem) en staat het verwerken van heftige nare emotionele gebeurtenissen in dit leven, transgenerationeel trauma en zielservaringen uit vorige levens ook centraal.

Iedere reis is uniek, iedereen heeft zijn of haar eigen unieke reiservaring. Een ervaring die bijdraagt aan het bewustzijnsproces van het leven om weer in alle vrijheid vanuit je essentie te kunnen gaan leven.

 

 

 

bottom of page