Preventie~Trainingen

Ken je dat, je hoofd zit vol, nek en schouders voelen gespannen. Je slaapt slecht en je kan je maar moeilijk focussen en concentreren overdag?! Om te voorkomen dat deze signalen, de stress gerelateerde klachten verder doen toenemen, biedt Anouk ook preventieve zorg aan, in de vorm van groepstrainingen.

Als docent en/of werkgever wil je dat je studenten/werknemers op een gezonde en verstandige manier productief blijven. Daarvoor is het belangrijk dat zij tijdig de signalen van vermoeidheid en stress leren herkennen, zodat uitval door stress, burn-out of vermoeidheid kan worden voorkomen.

 

Anouk biedt bedrijven, gemeentes en scholen voorlichtingsbijeenkomsten en preventie-trainingen op het gebied van stress gerelateerde zaken.

De training bestaat uit 2-6 bijeenkomsten waarin rust, ruimte en ontspanning centraal staat. Anouk leert de deelnemers op een eenvoudige manier in contact te komen met hun lijf, de signalen van stress en spanning te herkennen en vaardigheden hoe spanning en stress af te laten nemen. De oefeningen die samen beoefend worden, zijn door de deelnemers thuis makkelijk toe te passen.

  • Tijdens de groepstrainingen wordt de kennis over stress gerelateerde zaken vergroot en wordt men bewust gemaakt van de signalen die duiden op stress. Men krijgt handvatten om verandering aan te brengen in de manier waarop men hiermee omgaat.

  • Verbetering van stemming, slaap, concentratie, focus maar voornamelijk het ervaren van ruimte in hoofd en lijf, zijn het resultaat na het volgen van deze training.

  • De student, werkgever, deelnemer aan deze training, ervaart weer rust in het hoofd en ontspanning in het lijf!

De training wordt zowel op locatie als in haar eigen praktijk Letlovegrow aangeboden.

Informeer naar het aanbod en de  mogelijkheden.