Aanbod

Er zijn veel verschillende therapievormen en methodes voor diverse klachten. Cognitieve gedragstherapie, positieve psychologie, mindfulness zijn daar enkele van. Deze kunnen zorgen voor afname van spanning en stress wat kan leiden voor positieve verschuiving.

De integrale behandelingen bij Letlovegrow zorgen ervoor dat ook de kern van het probleem wordt aangepakt. Er wordt vanuit systemisch perspectief gekeken naar de oorzaak van de klachten en zal het onderliggende trauma geheeld worden.

De behandelingen zijn lichaamsgericht, er altijd vanuit gaande dat lichaam&geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Samen zal er gekeken worden welke behandelmethodes aansluiten bij jouw vraag en gewenste toestand.

'' Het aanbod is breed en divers, voor jong en oud.'' Noem mij maar een generalist~specialist ;-) ''
In de Integrale therapie wordt veel gebruik gemaakt van de volgende behandelmethodes;
 
 
''Ik kan met grote dankbaarheid zeggen dat de vele mensen, kleine en grote, die ik heb mogen ontmoeten in de reguliere en alternatieve gezondheidszorg, een enorme bijdrage hebben geleverd aan het aanbod wat ik nu in huis heb. Iedere ontmoeting heeft mij geleerd te kijken zoals ik naar de mens met zijn of haar klacht kijk. Wat ik zie, is dat de verbinding met jezelf is beschadigd, zelfs soms verbroken. Dit geeft jouw eigen systeem (lichaam en geest), met de lichamelijke en/of geestelijke klachten aan. Ik heb geleerd werkelijk verbinding te maken met de ander. Het verplaatsen in de ander doe ik met hart en ziel. De belevingswereld van de ander neem ik helder waar waardoor ik snel de kern weet te raken. Dankbaar voor hun openheid en vertrouwen.'' 
 
''De verbinding met jezelf herstellen, groei in eigen mogelijkheden, zelfacceptatie, eigenwaarde maar voornamelijk eigenliefde, de weg naar vrijheid ligt voor je''
                                                                 
''Liefde, de essentie van het leven''
Welkom op mijn site, ik ontmoet jou graag in Letlovegrow, praktijk voor Intergraal Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie, @Gapinge Zeeland.
In Liefde 
Anouk