top of page

Mijn naam is Anouk Dieleman (1979). Ik woon samen met mijn man, onze twee kinderen en de vele diertjes in het hart van Gapinge. In een leefomgeving die uitnodigt om te ont~moeten, te zijn, heerlijk te ontspannen en te groeien in verbinding met eigenkracht en natuur. Praktijk Letlovegrow kreeg ook hier haar plek.

In 1998 zette ik mijn eerste stap in de wereld van de psychiatrie, waar ik begon als psychiatrisch verpleegkundige. Vele opleidingen binnen zowel de reguliere GGZ als complementaire zorg volgde, gepaard met mijn persoonlijke ontwikkeling waar spiritualiteit altijd een waardevolle plek in heeft genomen. Een sterke eigen visie vormde zich waar mijn missie de drijfveer is om mijn eigen weg binnen hulpverleningsland te blijven volgen.

 

anouk profiel website.jpg

In 2015 richtte ik praktijk Letlovegrow op, waar al mijn, zowel professionele als persoonlijke levenservaringen en deskundigheid op het gebied van reguliere en complementaire zorg samen komt.

De vele ontmoetingen in de afgelopen 25 jaar samenwerken met clienten, heeft hier een grote bijdrage aan geleverd. Zij laten mij keer op keer zien wat er werkelijk gevraagd wordt. Wat er nodig is om te herstellen van klachten, de onderliggende emotionele blokkades, waar de oorsprong altijd te herleiden is naar eerdere emotionele levenservaringen en generationeel trauma. 

Al snel groeide de praktijk uit tot een organisatie met een breed scala aan herstelmogelijkheden, waar gezondheid, eigenkracht en liefde ten alle tijden centraal staat. Voorbij de DSM, ''stoornissen'', richtlijnen en protocollen, ik werk op afstemming van de vraag die achter de vraag ligt, de gewenste toestand en het verlangen van de client. Ieder mens is uniek en authentiek en heeft zijn of haar eigen innerlijk ''behandelplan'' en daar sluit ik vanuit mijn intuïtieve zintuigelijke vermogens helder in alle eenvoud op aan.

bottom of page