De weg naar vrijheid                                 

Waarnemen, dat doen we met onze zintuigen; zien, horen, proeven, ruiken en voelen. Echter kunnen we nog veel meer waarnemen alleen zijn we ons daar niet altijd van bewust.

Denk maar aan de vele prikkels die wij gedurende dag binnen krijgen, alle informatie die we mogen verwerken. Ervaringen met situaties en omstandigheden maar ook de contacten met de mensen om ons heen.

Wat als nou alles energie bevat, dus ook jij, jouw lijf en zelfs je gedachtes en gevoelens. En dat deze lading van energie ook invloed op je heeft, zowel positief maar ook negatief. 

In de kindertijd wordt de bedrading als het ware aangelegd. Alle herinneringen zitten opgeslagen in de hersenen. Herinneringen zijn ook geladen met zowel positieve als negatieve energie, deze energie zit weer opgeslagen in ons lichaam. Dit kan voor emotionele blokkades zorgen wat grote gevolgen kan hebben voor ons volwassen zijn. Trauma is een breed begrip, er kan al snel sprake zijn van een traumatische ervaring. Vanuit ons psychisch immuunsysteem wordt deze als het ware ingekapseld in ons systeem.

Wanneer deze niet of onvoldoende verwerkt/gereguleerd wordt, kan dit leiden tot zowel lichamelijke als psychische klachten. Deze klachten gaan altijd gepaard met onprettige emoties, dit wordt ook gezien als een verstoring in de lichaamsenergie.

 

  • Hoe zou het zijn als jij bewuster leert waarnemen?! En de   negatief beïnvloedende lading als ook de emotionele             blokkades uit je systeem worden gehaald?!

  • Hoe zou het zijn, als jij je gedachtes kan laten voor wat ze     zijn, een gedachte is maar een gedachte, niets meer niets     minder. Echter de overtuigingen, aannames                             en veroordelingen die we eraan hangen, maken het               beladen en zwaar.  Zoals het bekende malen, overdenken en piekeren. Dat doet ons vastzetten.

  • Hoe zou het zijn als je inzicht krijgt waarom je denkt, voelt, gedraagt, zoals dat bij jou gaat?! Je bewust wordt van die verschillende patronen die je onbewust hebt eigen gemaakt en juist die jou zo kunnen belemmeren in je vrij voelen.

  • Hoe zou het zijn als je begrijpt waarom jij ''kijkt'' zoals je hebt leren kijken, naar jezelf en de rest van de wereld?Je eindelijk beseft hoeveel invloed dit heeft, op hoe jij je leven leeft. 

  • Hoe zou het zijn als jij weer gezonde regie ervaart op jou     denken, voelen en handelen?! Jij je plek en ruimte in kan     nemen om je eigen behoeftes waar te nemen en deze ook   kenbaar kan maken. Hoe zou het zijn als jij vanuit                 gezond egoïsme ook voor jezelf durft te kiezen en stevig     met beide voeten op de grond kan blijven staan?! 

 

Trauma

Herstel van verbinding met jezelf, dat is de weg van vrijheid!

De Praktijk

In haar praktijk, genaamd Letlovegrow, gevestigd in Gapinge, Zeeland, slaat Anouk Dieleman de brug tussen kennis en gevoel. Door haar unieke werkwijze zal de energie weer gaan stromen. De levensenergie van onvoorwaardelijke liefde. Verbinden met jouw ware zijn. Wat de liefde zal laten groeien, jouw eigenliefde!