top of page

Mijn naam is Matthijs Anthonise (1982). Ik woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in Vlissingen. Ik heb een achtergrond in Theologie en Religiewetenschappen. Tijdens mijn studies ben ik al snel andere opleidingen gaan volgen. Opleidingen die meer in lijn stonden met de natuurlijke gaves die ik sinds mijn geboorte heb, zoals mijn helder zien, weten en voelen. Veel van mijn vroege ervaringen lieten me zien dat de wereld meer omvat dan dat wat we met onze aardse zintuigen waarnemen. 

Nu zet ik mijn aangeboren 'talenten'  in als instrument om mensen verder te helpen op hun pad. Daarnaast gebruik ik de methodiek van familieopstellingen/ systemisch werken om snel en direct naar de kern/ oorzaak van het probleem te gaan. De combinatie van enerzijds de structuur van  (familie)opstellingen, en anderzijds mijn invoelend vermogens leveren snel en doeltreffende resultaten op. Dat schept hernieuwde ruimte, waarin het leven weer vrij kan stromen.

 

Vanaf 2006 ben ik begonnen om individuen te begeleiden mbt oudzeer. Later ben ik ook groepen, professionals en organisaties gaan begeleiden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Mijn expertise liggen op het gebied van o.a. gezins- en familieproblematiek, oorlogstrauma's, binding en hechtingsproblematiek, allerlei vormen van seksueel/ geestelijk en fysiek misbruik, verlieservaringen, angst voor de dood en/of het leven. 

 

Mijn Visie is dat wij als mens onderweg zijn, als voorbijgangers op deze aarde en dat er lessen zijn verbonden aan onze tijd dat we hier zijn.  Dat veel van onze problemen en uitdagingen ontstaan vanuit het feit dat we niet meer herinneren wie we werkelijk zijn en waar we vandaan komen.

 

Mijn missie is om jou voelbaar inzicht te geven in hoe jij je eigen innerlijke zekerheid, diep gevoel van vertrouwen en kracht op kunt pakken, zodat je met meer vreugde in het leven kan staan en oudzeer kunt los laten.

bottom of page